Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Søg
Filters

Trøjer

Cashmere Poncho

Er du på udkig efter en ny trøje til en festlig begivenhed eller blot en trøje, som kan forny dit hverdagslook. Her på siden finder du vores udvalg af trøjer til damer. Vi går meget op i design og kvalitet, og derfor finder du kun de bedste og mest kvalitetsbevidste brands her hos Butik Nille.

En smuk trøje i det lækreste materiale er et must-have for enhver kvinde. Derfor har vi hos Butik Nille er stort udvalg af trøjer til kvinder, og vores udvalg er kun fra tidens mest eksklusive designere. Her på siden finder du f.eks. smukke bluser fra Sarah Pacini og Annette Görtz, som blot er nogle af de mange kvalitetsbrands vi fører hos Butik Nille.

Hos Butik Nille finder du både trøjer og bluser i et klassisk snit, der matcher det tidsløse look, men du finder selvfølgelig også trøjer og bluser i sæsonens flotteste trends og farver. Vælg mellem vores brede sortiment af trøjer fra f.eks Paul Smith og Hemisphere til damer her på siden!

Dametrøjer i lækre materialer

Under denne kategori finder du forskellige typer af trøjer til dame. Du kan både finde varme, enkle sweatshirts, som kan bruges til hverdag og som afslapningstøj derhjemme. Sætter du en sweatshirt sammen med en elegant nederdel eller et par jeans og smarte sneakers, har du et simpelt hverdagslook, som samtidig signalerer god stil.

Er du på jagt efter en mere elegant festtrøje eller top, kan du også finde den slags her på siden. En smuk overdel udgør en stor del af outfittet, så tag dig god tid til at udforske vores sortiment, når du skal vælge en ny trøje til en kommende festlig begivenhed.

Hos Butik Nille kan du finde forskellige trøjer til kvinder. Vi har trøjer og bluser i klassiske snit, som skaber et tidsløst og stilrent look. Er du derimod mere til friske farver og flotte mønstre, som følger tidens nyeste treds, har vi også forskellige muligheder indenfor den stil her på siden. Der er noget for enhver smag. Uanset hvad du er til, håber vi, at du finder noget, der passer til dig og din stil. 

Fri fragt på alle ordrer
Levering på 1-2 dage
14 dages fuld returret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kom forrest i køen til vores nyeste tilbud og information om events og nyheder.