Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Søg
Filters

Returnering og fortrydelsesret

Alle købte varer er omfattet købelovens regler om returret. Vi tilbyder dig 14 dages fortrydelsesret/ombytningsret på bestilte varer. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare. Du skal inden 14 dage fra modtagelsen meddele os om at du ønsker at fortryde/ombytte dit køb. Meddelsen skal gives via mail info@butiknille.dk eller på telefon 20927440.

Obs ! Du kan ikke fortryde dit køb ved blot vælge at nægte modtagelse af varen, eller lade være med at afhente din pakke uden samtidig at give os tydelig besked herom.

Liggetiden hos dit valgte afhentningssted/pakkeshop er 14 dage. Hvis du ikke henter den, inden de 14 dage er gået, bliver pakken automatisk sendt retur til os. Butik Nille vil derfor modregne dig den ekstra fragtomkostning der bliver pålagt Butik Nille at betale i det tilfælde du ikke afhenter din ordre. Fragtomkostningen på Kr. 98,00 bliver modregnet din ordres totalpris.

Ved ønske om returnering af din ordre anbefaler at du udfylder den returformular som vi har sendt med din ordre, og vedlægger returpakken. 

Din ordre skal sendes retur til Butik Nille uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret.

Hvis du fortryder dit køb skal varen returneres ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen. Du må prøve varen som hvis du prøvede varen fysisk i butikken, men du må ikke tage varen i egentligt brug.

Det er en forudsætning for returneringen/ombytningen at varen er fejlfri og i samme stand som ved sælgers forsendelse. Originale mærkater og labels skal være intakte og stadig sidde på varen.

Hvis varen har været prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet retur af købsbeløbet, afhængig af den skønsmæssige salgsværdi.

Du har ansvaret for varen indtil den er modtaget hos Butik Nille. Alle produkter, der returneres til Butik Nille skal være forsvarligt indpakket. Original emballage og skoæsker medsendes også, og må ikke bruges som forsendelsesæske.

I pakken skal du vedlægge faktura og den vedlagte returformular i udfyldt stand. Betaling for returforsendelsen afholdes af kunden.

Butik Nille anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og sendes som pakkepost. Det er kun pakkepost og anbefalet post som er forsikret.
På den måde er det muligt at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed en enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Butik Nille. Yderligere har du mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted. Varer som returneres uden betalt fragt/porto afvises af Butik Nille.

OBS !!

Vi tager ikke imod returvarer sendt til en postbutik eller pakkeboks. I sådanne tilfælde må det forventes, at pakken ryger retur til afsender, hvorefter den må sendes på ny. Alle udlæg i sådanne situationer pålægges afsender.

Alle returvarer skal sendes direkte til vores butiks adresse Butik Nille, Sct. Clemens Stræde 7, 8000 Aarhus C

Du kan købe en returlabel, så du kan returnere varen med PostNord. På den måde kan du bedre spore hvor varen er i processen.
Køb RETURLABEL her.

Ombytning

Ønsker du at bytte den købte vare til en anden størrelse/vare, skal du returnere varen og lave en ny ordre via webshoppen.

Når vi har modtaget returvaren overføres beløbet til det betalingskort du anvendte ved dit køb.

Varen skal returneres til :

Butik Nille

Skt. Clemens Stræde 7

8000 Århus C.

Køb online, bytte/returnere i butik

Som en ekstra service tilbyder vi, at du altid kan komme forbi vores butik i Aarhus og bytte/returnere varer, som du har købt online.

Fri fragt på alle ordrer
Levering på 1-2 dage
14 dages fuld returret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kom forrest i køen til vores nyeste tilbud og information om events og nyheder.