Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Søg
Filters

Kjoler

Kjoler 

Butik Nille har et stort udvalg af smukke og elegante kjoler. Vores udvalg af designs er nøje udvalgt efter ønsket om, at vi altid vil give dig unikke designs i en sublim kvalitet. Hos os kan du derfor være sikker på at du kan finde kjoler, som ikke blot er flotte, men som også udstråler en underspillet luksus.

Butiks Nilles sortiment af kjoler består både af kjoler til fest og af kjoler til hverdag, og derfor finder du noget til enhver lejlighed her på siden. Find en let sommerkjole eller din næste favoritfestkjole hos Butik Nille.

Hos Butik Nille går vi eget op i god kvalitet, og derfor er vores sortiment af kjoler til damer også nøje udvalgt. Du finder derfor udelukkende unikke designs og sublim kvalitet her på siden. Vi lover derfor, at du ikke blot får en smuk kjole, når du handler hos os. Du er også sikret, at kjolen er af god kvalitet og ikke blot udstråler luksus, men også føles sådan, når du bærer den på kroppen.

Designs til dig, der sætter pris på en smuk kjole

Hos Butik Nille finder du smukke og elegante kjoler til enhver anledning. Mangler du en kjole til hverdag, som er pæn, men ikke for formel, har vi flere forskellige typer af den slags kjoler her på siden. Kombiner den gerne med et par fede sneakers til hverdag.

I de koldere måneder kan du med fordel tilføje en lækker, varm striktrøje udenover din kjole. På den måde får din kjole et helt nyt udtryk, da den let kan forveksles med en nederdel. Ønsker du at dresse en lidt finere kjole ned til hverdag, kan du med fordel have et par jeans på indenunder. På den måde kan du få dine yndlingskjoler i brug til både hverdag og fest.

Mangler du en festkjole, har vi naturligvis også forskellige valgmuligheder til netop den slags begivenheder. Uanset om du skal til rund fødselsdag, bryllup eller måske endda galla, indeholder vores sortiment også flere forskellige af den slags kjoler. 

Sorter efter
MAXMARA SILKE KJOLE MØNSTRET BLÅ/CREME

MAXMARA SILKE KJOLE MØNSTRET BLÅ/CREME

MAXMARA FAENZA
Max Mara silke kjole mønstret blå/creme
Kvalitet: 100 % silke
Farve: Mønstret blå/creme
Størrelse: 123 cm fra skuldersøm til kant forneden 106 cm i brystmål i str. 38 Italiens størrelser, som vi har omregnet til danske størrelser ( 40 it. = 34 dansk str)
Detaljer: Flot, klassisk, feminin kjole fra Max Mara i skønneste silke kvalitet. Modellen har rund hals udskæring, lange ærme, samt højt bære stykke. Skinnebens lang. Smalt bælte i samme stof/mønster medfølger, som kan bruges i taljen.
Vaskeanvisning: Skal renses
Størrelse: 38, 42
4.999 DKK 2.999 DKK
Se mere
MAX MARA KJOLE KIT

MAX MARA KJOLE KIT

MAX MARA LESSY 02
Max Mara kjole kit
Kvalitet: 71 % bomuld, 29 % polyesther
Farve: Kit
Størrelse: 120 cm fra skuldersøm til kant forneden 102 cm i brystmål i str. L Italiens størrelser, som vi har omregnet til danske størrelser ( 40 it. = 34 dansk str)
Detaljer: Flot, klassisk, feminin kjole fra Max Mara i skønneste kvalitet. Modellen har rund hals udskæring, lange ærme og er lukket i ryggen med lynlås. Er skåret i taljen, og har en smule A-facon i underdel.
Vaskeanvisning: Håndvaskes
Størrelse: L
2.150 DKK 1.290 DKK
Se mere
MAX MARA KJOLE MØNSTRET BLÅ/SAND

MAX MARA SILKE KJOLE MØNSTRET BLÅ/SAND

MAX MARA POLKA 004
Max Mara kjole mønstret blå/sand
Kvalitet: 100 % silke
Farve: Mønstret blå/sand
Størrelse: 130 cm fra skuldersøm til kant forneden 106 cm i brystmål i str. 40 Italiens størrelser, som vi har omregnet til danske størrelser ( 40 it. = 34 dansk str)
Detaljer: Flot, klassisk, feminin kjole fra Max Mara i skønneste silke kvalitet. Modellen har rund hals udskæring, lange ærme og er gennem knappet. Er med langt liv og rummelig i facon. Skinnebens lang. Smalt bælte i samme stof/mønster medfølger, som kan bruges i taljen.
Vaskeanvisning: Skal renses
Størrelse: 38, 40, 42
5.499 DKK 3.299 DKK
Se mere
ROBERT FRIEDMAN LANG KJOLE BLÅ

ROBERT FRIEDMAN LANG KJOLE BLÅ

R.F. LINDA 18
Robert Friedman lang kjole blå
Kvalitet: 86 % polyesther, 14 % elasthan
Farve:Mørkeblå
Størrelse: 125 cm fra skuldersøm til kant forneden. Brystmål 88 cm i str. S
Detaljer: Smuk, klassisk kjole fra Robert Friedman i lækker stretch kvalitet, Kjolen har rund halsudskæring, langt slankt ærme, samt 2 dybe slidser i sidesømmen. Lukkes bagpå med lynlås. Slank silhuette. Størrelses svarende
Vaskeanvisning: 30 grader
Størrelse: L
2.099 DKK 1.259 DKK
Se mere
HEMISPHERE SILKE KJOLE LYS BLÅ/GYLDEN

HEMISPHERE SILKE KJOLE LYS BLÅ/GYLDEN

H.S. 2226 HERA
Hemisphere silke kjole mønstret blå/gylden
Kvalitet: 92 % silke, 8 % elasthan
Farve: Mønstret blå/gylden
Størrelse: 122 cm fra skuldersøm til kant forneden i str. M 110 cm i brystmål i str. M Størrelse svarende
Detaljer: Klassisk, feminin silke kjole fra Hemisphere i skøn elastik silke kvalitet. Modellen har rund halsudskæring, lukkes i hals med knapper. Har skjulte lommer i sidesøm, samt elaastik ved håndled. Rummelig i facon. Størrelses svarende
Vaskeanvisning: Håndvaskes
Størrelse: S, M, L
4.699 DKK 2.819 DKK
Se mere
ELISE GUG KJOLE BRITNEY SORT

ELISE GUG KJOLE BRITNEY SORT

E.G. 9427 BRITNEY
Elise Gug uld kjole sort
Kvalitet: 70 % uld, 30 % polyamid
Farve: Sort
Størrelse: 116 cm fra skuldersøm til kant forneden. Brystmål: 84 cm i str. 34
Detaljer: Smuk, feminin kjole fra Elise Gug i skøn kendt uld kvalitet. Polyamiden er på indersiden, så kjolen kradser ikke, og kan tåles af personer som normalt ville vælge en uld kjole fra. Kjolen har lille rund hals udskæring, og langt slankt ærme. Er skinnebens lang. Har lidt mere vidde forneden. Har skjulte lommer i sidesømmen.
Vaskeanvisning: Håndvaskes
Størrelse: 34
2.999 DKK 1.799 DKK
Se mere
ANNETTE GÖRTZ KJOLE PARA SORT

ANNETTE GÖRTZ KJOLE PARA SORT

A.G. 35110-08 PARA
Annette Görtz kjole Para sort
Kvalitet: 85 % viscose, 15 % uld
Farve: Sort
Størrelse: 110 cm fra skuldersøm til kant forneden 100 cm i brystmål i str. S
Detaljer:Flot, klassisk kjole fra Annette Görtz. Har lille opret stående krave, 3/4 ærmer og har skulte lommer i side sømmen. Er i okon facon, og går til under knæet.
Vaskeanvisning: håndvaskes
Størrelse: M, L
3.650 DKK 2.190 DKK
Se mere
SPORTMAX KJOLE LYS BLÅ/GUL

SPORTMAX KJOLE LYS BLÅ/GUL

SPORTSMAX ELY
SportMax kjole sart lyseblå/gul
Kvalitet: 85 % acetat, 10 % silke, 5 % polyamid
Farve: Sart lyseblå/gul
Størrelse: 144 cm fra skuldersøm til kant forneden. 94 cm i brystmål i str 38
Detaljer: Flot, klassisk, og utrolig feminin kjole fra SportMax i skønneste kvalitet. Modellen har har lille flip, og er gennem knappet. Kjolen har lille ærme, samt delvis transparent. Har blå underkjole, og overkjolen er vendbar, så man kan vælge om man vil have den blå el. den gule side frem. Har meget høj slids foran, så overkjolen kommer til at virke som en slags frakke kjole.
Vaskeanvisning: Skal renses
Størrelse: 38
5.450 DKK 2.180 DKK
Se mere
MAX MARA KJOLE SORT

MAX MARA KJOLE SORT

MAX MARA SESAMO
Max Mara kjole sort
Kvalitet: 64 % bomuld, 36 % silke
Farve: Sort
Størrelse: 130 cm fra skuldersøm til kant forneden. 94 cm i str. 36
Detaljer: Flot, klassisk lang kjole fra Max Mara i skøn delvis transparent kvalitet. Kjolen har v-udskæring, og er knappet ned foran i bryst stykket. Har langt ærme, og er syet i etager. Der følger underkjole med i samme kvalitet.
Vaskeanvisning: Skal renses
Størrelse: 36, 42, 44
4.199 DKK 1.680 DKK
Se mere
ASPESI HØR KJOLE LANG DUSTY PINK

ASPESI HØR KJOLE LANG DUSTY PINK

ASPESI G2904 85281
Aspesi hør kjole lang dusty pink
Kvalitet: 100 % hør
Farve: Dusty pink
Pasform: 140 cm fra skuldersøm til kant forneden 160 cm i brystmål i str S/M Italiens størrelser, som vi har omregnet til danske størrelser ( 40 it. = 34 dansk str)
Detaljer: Flot, feminin kjole fra Aspesi i lækker hør kvalitet. Kjolen har lille rund hals udskæring, som bindes foran med snal snørre, og har derfor rynke effekt rundt om halsen. Har ikke ærme, men pga bredden i kjolen så falder kjolen flot ud over skulderen, og skaber et kort ærme. Har skjulte lommer i sidesøm, og slidser i sidesømmen. Ankel lang.
Vaskeanvisning: 30 grader
Størrelse: L/XL, S/M
3.450 DKK 1.380 DKK
Se mere
Fri fragt på alle ordrer
Levering på 1-2 dage
14 dages fuld returret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kom forrest i køen til vores nyeste tilbud og information om events og nyheder.