Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Søg
Filters

Rosso 35

Rosso35

Rosso35 – også populært bare kaldet Rosso – er italiensk modetøj, når det er allerbedst. Vi er derfor også stolte af at præsentere Rosso i vores sortiment, hvor du blandt andet finder et bredt udvalg af Rosso-kjoler og Rosso-strik samt en lang række af øvrige styles fra Rosso, der nemt kan kombineres på kryds og tværs.

Hvem er Rosso?

Rosso35 har hjemsted i havnebyen Genova i Italien, der er kendt som et eftertragtet feriemål for turister fra hele verden. Rosso er populær for sin helt særlige sans for at skabe tidløst men stadig fashionabelt kvalitetstøj til kvinder, der går op i, hvordan de går klædt. Rosso tilbyder suveræne hverdagsstyles såvel som betagende styles til fest og andre særlige anledninger, og Rosso kommer hele farvepaletten rundt fra naturfarver til pangfarver, så det er muligt for alle kvinder at finde smart tøj, der matcher de stilmæssige præferencer.

Rosso35 er et brand, der virkelig kan sit kram, og rigtig mange danske kvinder er begejstrede for det italienske håndværk, som Rosso leverer. Vil du også opleve den overlegne kvalitet? Så håber vi, at du vil finde en lang række af nye favoritstyles her i udvalget hos Butik Nille.

Køb Rosso-kjoler, Rosso-strik med mere online

Uanset om du er til feminine kjoler eller til lun og komfortabel strik, kan du finde den næste tilføjelse til dit klædeskab her i sortimentet fra Rosso35. Selvom der er tale om italiensk design, så passer tøjet fra Rosso helt fortrinligt ind i den skandinaviske garderobe, hvor de forskellige styles kan nydes år efter år trods skiftende tendenser i modebilledet. Er du lige så vild med Rosso, som vi selv er, så dyk ned i udvalget, og bliv en eller flere Rosso-styles rigere allerede i dag.

Se også vores øvrige udvalg af de skønneste kjoler her.

Sorter efter
ROSSO STRIK GRÅ M. FARVET NISTER

ROSSO STRIK GRÅ M. FARVET NISTER

ROSSO S6216MG 31555
Rosso strik grå med farvet nister
Kvalitet: 44 % alpaka, 32 % uld, 22 % polyamid, 2 % viscose
Farve: Grå med farvet nister
Størrelse: 64 cm fra skuldersøm til kant forneden. 96 cm i brystmål i str. 36 Italiens størrelser, som vi har omregnet til danske størrelser ( 40 it. = 34 dansk str)
Detaljer: Flot, klassisk strik fra Rosso i lækreste kvalitet. Modellen har stor bådformet hals udskæring med rulle kant. Har raglan ærme, samt bred rib ved håndled og for neden. Har lille slids i sidesømmen.
Vaskeanvisning: Skal håndvaskes
Størrelse: 44
2.350 DKK 1.410 DKK
Se mere
ROSSO COTTON COAT CREME

ROSSO COTTON COAT CREME

ROSSO S5966 604
Rosso cotton coat creme
Kvalitet: 54 % bomuld, 46 % polyester
Farve: Creme
Størrelse: 93 cm fra skuldersøm til kant forneden. Italiens størrelser, som vi har omregnet til danske størrelser ( 40 it. = 34 dansk str)
Detaljer: Flot, klassisk cotton coat i lækker kvalitet fra Rosso Modellen har krave og revers, er dobbelt radet, samt 2 skrå lommer foran. Har påsyet ærme som er 3/4 langt. Har afrundet hjørner Oversize
Vaskeanvisning: 30 grader
Størrelse: 38, 42
3.650 DKK 1.460 DKK
Se mere
ROSSO SHORTS ORANGE

ROSSO SHORTS ORANGE

ROSSO N1371 713
Rosso35 shorts orange
Kvalitet: 100 % hør
Farve: Orange
Størrelse: Italiens størrelser, som vi har omregnet til danske størrelser ( 40 it. = 34 dansk str)
Detaljer: Flot, feminin hør shorts fra Rosso. Modellen har bred elastik i taljen, 2 skrå lommer samt bredde ben med et lille opslag. Stoffet minder om broderie Anglaise.
Vaskeanvisning: 30 grader
Størrelse: 40, 44
1.950 DKK 780 DKK
Se mere
ROSSO HØR NEDERDEL LANG M.BRUN

ROSSO HØR NEDERDEL LANG M.BRUN

ROSSO N1375G 747
Rosso35 hør nederdel lang
Kvalitet: 100 % hør
Farve: Mørke brun
Størrelse: 86 cm fra talje til kant forneden Italiens størrelser, som vi har omregnet til danske størrelser ( 40 it. = 34 dansk str)
Detaljer: Flot, feminin nederdel fra Rosso. Modellen har fast linning, og bredde læg både foran. Er gennem knappet, og har 2 skrå lommer foran, samt 1 paspoleret lomme bagpå. Skinnebens lang
Vaskeanvisning: 30 grader
Størrelse: 42
1.699 DKK 680 DKK
Se mere
Fri fragt på alle ordrer
Levering på 1-2 dage
14 dages fuld returret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kom forrest i køen til vores nyeste tilbud og information om events og nyheder.