Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Søg
Filters

Rosso 35

Rosso35

Rosso35 – også populært bare kaldet Rosso – er italiensk modetøj, når det er allerbedst. Vi er derfor også stolte af at præsentere Rosso i vores sortiment, hvor du blandt andet finder et bredt udvalg af Rosso-kjoler og Rosso-strik samt en lang række af øvrige styles fra Rosso, der nemt kan kombineres på kryds og tværs.

Hvem er Rosso?

Rosso35 har hjemsted i havnebyen Genova i Italien, der er kendt som et eftertragtet feriemål for turister fra hele verden. Rosso er populær for sin helt særlige sans for at skabe tidløst men stadig fashionabelt kvalitetstøj til kvinder, der går op i, hvordan de går klædt. Rosso tilbyder suveræne hverdagsstyles såvel som betagende styles til fest og andre særlige anledninger, og Rosso kommer hele farvepaletten rundt fra naturfarver til pangfarver, så det er muligt for alle kvinder at finde smart tøj, der matcher de stilmæssige præferencer.

Rosso35 er et brand, der virkelig kan sit kram, og rigtig mange danske kvinder er begejstrede for det italienske håndværk, som Rosso leverer. Vil du også opleve den overlegne kvalitet? Så håber vi, at du vil finde en lang række af nye favoritstyles her i udvalget hos Butik Nille.

Køb Rosso-kjoler, Rosso-strik med mere online

Uanset om du er til feminine kjoler eller til lun og komfortabel strik, kan du finde den næste tilføjelse til dit klædeskab her i sortimentet fra Rosso35. Selvom der er tale om italiensk design, så passer tøjet fra Rosso helt fortrinligt ind i den skandinaviske garderobe, hvor de forskellige styles kan nydes år efter år trods skiftende tendenser i modebilledet. Er du lige så vild med Rosso, som vi selv er, så dyk ned i udvalget, og bliv en eller flere Rosso-styles rigere allerede i dag.

Se også vores øvrige udvalg af de skønneste kjoler her.

Sorter efter
ROSSO HØR STRIK T-SHIRT LYSE GRÅ

ROSSO HØR STRIK T-SHIRT LYSE GRÅ

ROSSO S6364MG 82
Rosso hør T-shirt hvid
Kvalitet: 64 % hør, 38 % bomuld
Farve: hvid
Størrelse: 55 cm fra skuldersøm til kant forneden 110 cm i bryst vidde i str. 38 Italiens størrelser, som vi har omregnet til danske størrelser ( 40 it. = 34 dansk str)
Detaljer: Flot, klassisk hør/bomuld strik T-shirt fra Rosso. Modellen har rund hals udskæring samt lille påsat ærme. Har 2 små slidser i side sømmene. Bred silhuet.
Vaskeanvisning: 30 grader
Størrelse: 40
2.100 DKK
Se mere
ROSSO HABIT JAKKE STØVET GRØN

ROSSO HABIT JAKKE STØVET GRØN

ROSSO S6332A
Rosso habit jakke støvet grøn
Kvalitet: 54 % bomuld, 48 polyester
Farve: Støvet grøn
Størrelse: 61 cm fra skuldersøm til kant forneden 116 cm i bryst vidde i str. 40 Italiens størrelser, som vi har omregnet til danske størrelser ( 40 it. = 34 dansk str)
Detaljer: Flot, klassisk kort habit jakke fra Rosso i skøn kvalitet. Jakken har lille opretstående krave, er gennem knappet med 3 betrukket knapper. Har 2 skjulte skrå lommer foran. Har lidt A - facon, og er defor lidt bred i silhuetten.
Vaskeanvisning: 30 grader
Størrelse: 42, 44
3.150 DKK
Se mere
ROSSO HØR BUKS LYS SAND

ROSSO HØR BUKS LYS SAND

ROSSO N1552P
Rosso hør bukse lys sand
Kvalitet: 100 % hør,
Farve: Lys hør
Pasform: Rummelig
Detaljer:Flot, klassisk buks fra Rosso i lækker hør kvalitet. Buksen har 2 skrå lommer , samt paspoleret lommer bagpå. Har bredde rette ben. Ankel lang.
Vaskeanvisning: 30 grade
Størrelse: 36, 38, 40, 42, 44
2.675 DKK
Se mere
Fri fragt på alle ordrer
Levering på 1-2 dage
14 dages fuld returret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kom forrest i køen til vores nyeste tilbud og information om events og nyheder.