Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Søg
Filters

ASPESI

Aspesi

Aspesi skaber de flotteste feminine styles i tidens populære snit, farver og mønstre. Den rolige farvepalette passer godt ind i enhver garderobe, og er du på udkig efter nye tilføjelser til klædeskabet, er udvalget fra Aspesi et godt sted at starte. Tag eksempelvis et kig på Aspesi-bukser eller Aspesi-trøjer her, og bestil dine favoritter blandt mulighederne her.

Italiensk kvalitet i særklasse fra Alberto Aspesi

En velfungerende garderobe består for de fleste af både bukser og skjorter, og udvalget fra italienske Aspesi byder på begge dele og mere til. Siden Alberto Aspesi lancerede sit brand i 1969, har Aspesi-tøjet skabt begejstring over hele verden. Materialerne er velvalgte, og der er kræset om både den gode pasform og de små detaljer, der gør den store forskel. Udtrykket er elegant, friskt og feminint, og det er skønt, hvordan de enkelte styles nemt kan kombineres på kryds og tværs, og der kan eksperimenteres med dit helt eget personlige udtryk. Tøj fra Aspesi kan bruges både til hverdag og til fest og skaber på den måde en fantastisk alsidighed i garderoben, der forebygger tøjkriser, når du står og er på vej ud ad døren.  

Køb Aspesi-bukser, Aspesi-trøjer med mere hos Butik Nille

Hos Butik Nille er vi vilde med italiensk design og derfor også meget stolte af at kunne præsentere italienske Aspesi i vores sortiment. Aspesi lagde egentlig ud med at designe modetøj til mænd, men har senere udvidet til også at designe kvindetøj, hvilket rigtig mange kvinder verden over i dag er glade for. Skal dit næste par bukser, din næste kjole eller din næste trøje være fra Aspesi, så se de aktuelle muligheder her, og lad dig betage af den ene skønne style efter den anden, der passer perfekt ind i den skandinaviske garderobe. Vi glæder os til at se hvilke styles, du vælger, og til at sende dem afsted til dig inden længe.

Sorter efter
Vis per side
ASPESI JAKKE KORT BLÅ

ASPESI JAKKE KORT BLÅ

ASPESI N323 7961
Aspesi kort jakke mørkeblå
Kvalitet: 100 % polyamid
Farve: Mørke blå
Pasform: 60 cm fra skuldersøm til kant forneden 126 cm i brystmål i str. M Italiens størrelser, som vi har omregnet til danske størrelser ( 40 it. = 36 dansk str)
Detaljer: Flot, klassisk kort jakke fra Aspesi. Modellen er kort og lidt bred i facon, og er gennem knappet. Har lille krave og revers. Har 2 skrå lommer foran. Har mørkeblå silke foer.
Vaskeanvisning: 30 grader
Størrelse: S, M, L
3.199 DKK
Se mere
ASPESI SKJORTE HVID

ASPESI SKJORTE HVID

ASPESI G5455 C118
Aspesi skjorte hvid
Kvalitet: 100 % bomuld
Farve: Hvid
Pasform: 77 cm fra skuldersøm til kant forneden 122 cm i brystmål i str. S/M Italiens størrelser, som vi har omregnet til danske størrelser ( 40 it. = 36 dansk str)
Detaljer: Flot, klassisk stor skjorte fra Aspesi. Modellen har lille krave og er gennem knappet. Har dybe slidser i siden
Vaskeanvisning: 30 grader
Størrelse: L/XL, S/M
2.299 DKK
Se mere
ASPESI JAKKE KORT ARMY

ASPESI JAKKE KORT ARMY

ASPESI G0925 V540
Aspesi kort jakke army
Kvalitet: 100 % bomuld
Farve: Army
Pasform: 59 cm fra skuldersøm til kant forneden 114 cm i brystmål i str.L/XL Italiens størrelser, som vi har omregnet til danske størrelser ( 40 it. = 36 dansk str)
Detaljer: Rå, casual kort jakke fra Aspesi. Modellen er kort og lidt bred i facon, og er gennem knappet. Har lille krave og revers. Har 3 påsatte lommer foran. Jakken er uden foer.
Vaskeanvisning: 30 grader
Størrelse: L/XL, S/M
3.900 DKK
Se mere
ASPESI DUN JAKKE COGNAC

ASPESI DUN JAKKE COGNAC

ASPESI N 3N17 L525
Størrelse: L/XL, S/M
4.600 DKK
Se mere
ASPESI SKJORTE JAKKE MØNSTRET

ASPESI SKJORTE JAKKE MØNSTRET

ASPESI G294-L632
Aspesi kort skjorte/jakke mønstret
Kvalitet: 100 % polyesther
Farve: Mønstret
Pasform: 66 cm fra skuldersøm til kant forneden 100 cm i brystmål i str. M Italiens størrelser, som vi har omregnet til danske størrelser ( 40 it. = 34 dansk str)
Detaljer: Flot, klassisk kort skjorte/jakke fra Aspesi. Modellen har lille flip, og er gennem knappet med tryk låse. Har skjulte lommer i sidesøm. Har afrundet hjørner.
Vaskeanvisning: skal renses
Størrelse: S, M, L, XL
3.250 DKK 1.950 DKK
Se mere
ASPESI BUKS AUBERGINE

ASPESI BUKS AUBERGINE

ASPESI G 0109 - E729
Aspesi buks aubergine
Kvalitet: 98 % bomuld, 2 % hør
Farve: Aubergine
Pasform: Rummelig Italiens størrelser, som vi har omregnet til danske størrelser ( 40 it. = 34 dansk str)
Detaljer: Rå, casual buks i lækker bomulds kvalite. Buksen er med bredde, rette ben og har 2 skrå lommer foran, samt 2 store baglommer. Hel lang. Styles bedst med korte overdele.
Vaskeanvisning: 30 grader
Størrelse: 42
2.250 DKK 1.125 DKK
Se mere
Fri fragt på alle ordrer
Levering på 1-2 dage
14 dages fuld returret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kom forrest i køen til vores nyeste tilbud og information om events og nyheder.