Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Søg
Filters

ASPESI

Aspesi

Aspesi skaber de flotteste feminine styles i tidens populære snit, farver og mønstre. Den rolige farvepalette passer godt ind i enhver garderobe, og er du på udkig efter nye tilføjelser til klædeskabet, er udvalget fra Aspesi et godt sted at starte. Tag eksempelvis et kig på Aspesi-bukser eller Aspesi-trøjer her, og bestil dine favoritter blandt mulighederne her.

Italiensk kvalitet i særklasse fra Alberto Aspesi

En velfungerende garderobe består for de fleste af både bukser og skjorter, og udvalget fra italienske Aspesi byder på begge dele og mere til. Siden Alberto Aspesi lancerede sit brand i 1969, har Aspesi-tøjet skabt begejstring over hele verden. Materialerne er velvalgte, og der er kræset om både den gode pasform og de små detaljer, der gør den store forskel. Udtrykket er elegant, friskt og feminint, og det er skønt, hvordan de enkelte styles nemt kan kombineres på kryds og tværs, og der kan eksperimenteres med dit helt eget personlige udtryk. Tøj fra Aspesi kan bruges både til hverdag og til fest og skaber på den måde en fantastisk alsidighed i garderoben, der forebygger tøjkriser, når du står og er på vej ud ad døren.  

Køb Aspesi-bukser, Aspesi-trøjer med mere hos Butik Nille

Hos Butik Nille er vi vilde med italiensk design og derfor også meget stolte af at kunne præsentere italienske Aspesi i vores sortiment. Aspesi lagde egentlig ud med at designe modetøj til mænd, men har senere udvidet til også at designe kvindetøj, hvilket rigtig mange kvinder verden over i dag er glade for. Skal dit næste par bukser, din næste kjole eller din næste trøje være fra Aspesi, så se de aktuelle muligheder her, og lad dig betage af den ene skønne style efter den anden, der passer perfekt ind i den skandinaviske garderobe. Vi glæder os til at se hvilke styles, du vælger, og til at sende dem afsted til dig inden længe.

Sorter efter
Vis per side
ASPESI DUN JAKKE KORT GYLDEN

ASPESI DUN JAKKE KORT GYLDEN

ASPESI N434 E041
Aspesi dun jakke kort gylden
Kvalitet: 100 % polyester, 90 % dun, 10 % fjer
Farve: Gylden
Størrelse: 57 cm fra skulder søm til kant forneden Italiens størrelser, som vi har omregnet til danske størrelser ( 40 it. = 34 dansk str)
Detaljer: Flot, casual dun jakke Jakken er syet i smalle kanaler, og har gennemgående lynlås. Har hætte og regulerbar bånd i taljen. Har 2 skrå lommer foran. Kan knappes op i begge sidesømme.
Vaskeanvisning: skal renses
Størrelse: 1 = S/M, 2 = L/XL
4.999 DKK
Se mere
ASPESI NEDERDEL LANG CAMEL

ASPESI NEDERDEL LANG CAMEL

ASPESI N424 G409 9
Aspesi nederdel lang camel
Kvalitet: 100 % polyster
Farve: Camel
Størrelse: 90 cm fra talje til kant forneden Italiens størrelser, som vi har omregnet til danske størrelser ( 40 it. = 34 dansk str)
Detaljer: Flot, femini nederdel fra Aspesi. Modellen har lynlås i sidesøm. Har rynke effekt foran p.g.a.lille elastik. Hel lang og svag A-facon Et absolut must i denne sæson.
Vaskeanvisning: 30 grader
Størrelse: 34, 36, 38, 40, 42
2.500 DKK
Se mere
ASPESI COTTON COAT LANG CAMEL

ASPESI COTTON COAT LANG CAMEL

ASPESI A610 G178
Aspesi Cotton coat lang camel
Kvalitet: 100 % bomuld
Farve: Camel
Størrelse: 127 cm fra skulder søm til kant forneden Italiens størrelser, som vi har omregnet til danske størrelser ( 40 it. = 34 dansk str)
Detaljer: Flot, casual lang cotton coat. Frakken har lille krave og er gennemknappet. Har 2 skrå lommer foran. Har raglan ærmer. Har dyb slids bagpå. Sæsonens flotteste frakke.
Vaskeanvisning: 30 grader
Størrelse: 1 = S/M, 2 = L/XL
5.600 DKK
Se mere
ASPESI SKJORTE STRIBET

ASPESI SKJORTE STRIBET

ASPESI W3 G 5451
Aspesi skjorte stribet
Kvalitet: 100 % cupro
Farve: Stribet - grå/brun
Størrelse: 72 cm fra skuldersøm til kant forneden 140 cm i brystvidde i str 38
Detaljer: Flot, casual skjorte fra Aspesi i skøn kvalitet. Modellen har kina flip og er gennem knappet, Har bred silhuet, derfor skal den bruges uden på underdelen. Er 20 cm kortere bagtil, så skjorten er tænkt at skulle hæftes ned i underdelen foran.
Vaskeanvisning: Renses
Størrelse: 38, 40, 42
3.199 DKK 1.919 DKK
Se mere
ASPESI JAKKE KORT BLÅ

ASPESI JAKKE KORT BLÅ

ASPESI N323 7961
Aspesi kort jakke mørkeblå
Kvalitet: 100 % polyamid
Farve: Mørke blå
Pasform: 60 cm fra skuldersøm til kant forneden 126 cm i brystmål i str. M Italiens størrelser, som vi har omregnet til danske størrelser ( 40 it. = 36 dansk str)
Detaljer: Flot, klassisk kort jakke fra Aspesi. Modellen er kort og lidt bred i facon, og er gennem knappet. Har lille krave og revers. Har 2 skrå lommer foran. Har mørkeblå silke foer.
Vaskeanvisning: 30 grader
Størrelse: L
3.199 DKK 1.600 DKK
Se mere
ASPESI SKJORTE HVID

ASPESI SKJORTE HVID

ASPESI G5455 C118
Aspesi skjorte hvid
Kvalitet: 100 % bomuld
Farve: Hvid
Pasform: 77 cm fra skuldersøm til kant forneden 122 cm i brystmål i str. S/M Italiens størrelser, som vi har omregnet til danske størrelser ( 40 it. = 36 dansk str)
Detaljer: Flot, klassisk stor skjorte fra Aspesi. Modellen har lille krave og er gennem knappet. Har dybe slidser i siden
Vaskeanvisning: 30 grader
Størrelse: L/XL, S/M
2.299 DKK 1.379 DKK
Se mere

Filter by:

Clear All
Fri fragt på alle ordrer
Levering på 1-2 dage
14 dages fuld returret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kom forrest i køen til vores nyeste tilbud og information om events og nyheder.