Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Søg
Filters

ASPESI

Aspesi

Aspesi skaber de flotteste feminine styles i tidens populære snit, farver og mønstre. Den rolige farvepalette passer godt ind i enhver garderobe, og er du på udkig efter nye tilføjelser til klædeskabet, er udvalget fra Aspesi et godt sted at starte. Tag eksempelvis et kig på Aspesi-bukser eller Aspesi-trøjer her, og bestil dine favoritter blandt mulighederne her.

Italiensk kvalitet i særklasse fra Alberto Aspesi

En velfungerende garderobe består for de fleste af både bukser og skjorter, og udvalget fra italienske Aspesi byder på begge dele og mere til. Siden Alberto Aspesi lancerede sit brand i 1969, har Aspesi-tøjet skabt begejstring over hele verden. Materialerne er velvalgte, og der er kræset om både den gode pasform og de små detaljer, der gør den store forskel. Udtrykket er elegant, friskt og feminint, og det er skønt, hvordan de enkelte styles nemt kan kombineres på kryds og tværs, og der kan eksperimenteres med dit helt eget personlige udtryk. Tøj fra Aspesi kan bruges både til hverdag og til fest og skaber på den måde en fantastisk alsidighed i garderoben, der forebygger tøjkriser, når du står og er på vej ud ad døren.  

Køb Aspesi-bukser, Aspesi-trøjer med mere hos Butik Nille

Hos Butik Nille er vi vilde med italiensk design og derfor også meget stolte af at kunne præsentere italienske Aspesi i vores sortiment. Aspesi lagde egentlig ud med at designe modetøj til mænd, men har senere udvidet til også at designe kvindetøj, hvilket rigtig mange kvinder verden over i dag er glade for. Skal dit næste par bukser, din næste kjole eller din næste trøje være fra Aspesi, så se de aktuelle muligheder her, og lad dig betage af den ene skønne style efter den anden, der passer perfekt ind i den skandinaviske garderobe. Vi glæder os til at se hvilke styles, du vælger, og til at sende dem afsted til dig inden længe.

Sorter efter
Vis per side
ASPESI NEDERDEL LANG NAVY

ASPESI NEDERDEL LANG NAVY

ASPESI N424 G409
Aspesi nederdel lang navy
Kvalitet: 100 % polyster
Farve: Navy
Størrelse: 90 cm fra talje til kant forneden Italiens størrelser, som vi har omregnet til danske størrelser ( 40 it. = 34 dansk str)
Detaljer: Flot, femini nederdel fra Aspesi. Modellen har lynlås i sidesøm. Har rynke effekt foran p.g.a.lille elastik. Hel lang og svag A-facon Et absolut must i denne sæson.
Vaskeanvisning: 30 grader
Størrelse: 40
2.500 DKK 1.750 DKK
Se mere
ASPESI JAKKE KORT ARMY

ASPESI JAKKE KORT ARMY

ASPESI N402 7961 C9
Aspesi kort jakke army
Kvalitet: 100 % polyamid
Farve: Army
Pasform: 60 cm fra skuldersøm til kant forneden 124 cm i brystmål i str. M Italiens størrelser, som vi har omregnet til danske størrelser ( 40 it. = 36 dansk str)
Detaljer: Flot, klassisk kort jakke fra Aspesi. Modellen er kort og lidt bred i facon, og er gennem knappet. Har lille krave og revers. Har 2 store påsatte lommer foran. Har army silke foer.
Vaskeanvisning: 30 grader
Størrelse: L
3.150 DKK
Se mere
ASPESI STRIK M.KORT ÆRME BRUN

ASPESI STRIK M.KORT ÆRME BRUN

ASPESI P3404 5030
Aspesi strik med kort ærme brun
Kvalitet: 75 % silke, 15 % bomuld, 10 % cashmere
Farve: Mørkebrun
Størrelse: 58 cm fra skulder søm til kant forneden 104 cm i bryst vidde i str. 38 Italiens størrelser, som vi har omregnet til danske størrelser ( 40 it. = 34 dansk str)
Detaljer: Flot, klassisk strik fra Aspesi i skønneste kvalitet. Blusen har lille rind hals udskæring, kort påsat ærme. Har bred rib forneden og 2 slidser i sidesømmen. Har 2 små påsatte lommer foran, tæt ved taljen.
Vaskeanvisning: Håndvaskes
Størrelse: 36, 38, 42
2.500 DKK 1.750 DKK
Se mere
ASPESI NEDERDEL LANG KHAKI

ASPESI NEDERDEL LANG KHAKI

ASPESI G2241 D307
Aspesi nederdel lang khaki
Kvalitet: 100 % bomuld
Farve: Khaki
Størrelse: 100 cm fra talje til kant forneden Italiens størrelser, som vi har omregnet til danske størrelser ( 40 it. = 34 dansk str)
Detaljer: Flot, femini nederdel fra Aspesi. Modellen har bred elastik i taljen, samt indvendig regulerbar bånd. Har lommer i side sømmen. Hel lang og svag A-facon Et absolut must i denne sæson.
Vaskeanvisning: 30 grader
Størrelse: 38, 44
3.350 DKK 2.345 DKK
Se mere
ASPESI HABIT JAKKE KHAKI

ASPESI HABIT JAKKE KHAKI

ASPESI G0931 G329
Aspesi habit jakke khaki
Kvalitet: 100 % bomuld
Farve: Khaki
Størrelse: 75 cm fra skulder søm til kant forneden Italiens størrelser, som vi har omregnet til danske størrelser ( 40 it. = 34 dansk str)
Detaljer: Flot, casual habit jakke fra Aspesi Jakken lille krave samt lille revers. Er dobbelt radet. Har 2 paspolerede lommer foran med klap. Samt lille paspoleret bryst lomme Har slids bag til.
Vaskeanvisning: Håndvaskes
Størrelse: 36, 38, 40, 42
4.600 DKK
Se mere
ASPESI SHORTS KHAKI

ASPESI SHORTS KHAKI

ASPESI G0210 G399
Aspesi shorts khaki
Kvalitet: 98 % bomuld, 2 % hør
Farve: Khaki
Pasform: Rummelig Italienske størrelser, som vi har omregnet til danske størrelser ( 40 it. = 34 dansk str)
Detaljer: Rå, casual shorts i lækker bomulds kvalitet. Modellen har bredde, rette ben og er med opslag. Går til knæet. Har 2 skrå lommer foran, samt læg, og en paspoleret lomme bag på.
Vaskeanvisning: 30 grader
Størrelse: 40, 42
2.200 DKK 1.540 DKK
Se mere

Filter by:

Clear All
Fri fragt på alle ordrer
Levering på 1-2 dage
14 dages fuld returret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kom forrest i køen til vores nyeste tilbud og information om events og nyheder.