Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Søg
Filters

EA Copenhagen

Ea Copenhagen

Ea Copenhagen er et dansk brand med speciale i det eksklusive cashmere. Drømmer du om at tilføje et eller flere cashmere-produkter til garderoben, er det således udvalget fra Ea Copenhagen, du skal gå på opdagelse i, og her finder du styles i cashmere, der kan holde et helt liv, hvis du sørger for at passe godt på dem.

Fortryllende cashmere fra danske Ea Copenhagen

Cashmere er et luksuriøst materiale, der har tryllebundet mange kvinder gennem historien. Det er ikke svært at forstå, hvorfor Ea Copenhagen har kastet sin kærlighed på netop cashmere, og passionen for materialet skinner tydeligt igennem, når du klikker dig rundt i sortimentet. Her finder du de blødeste styles i cashmere, og det føles mest af alt som at få et lunt og kærligt kram, når du ifører dig dem sæson efter sæson. Cashmere fra Ea Copenhagen kan nydes året rundt, men er især oplagt til brug i årets kolde måneder, hvor lidt ekstra varme er kærkomment hos de fleste.

Hvad er cashmere?

Hvorfor er cashmere så enestående, og hvorfor er det lige dét materiale, som Ea Copenhagen har valgt at bygge sin identitet op omkring? Det kan måske være svært at forstå for dem, der endnu ikke har haft et stykke tøj i cashmere i hænderne, men for dem, der har, forstås fascinationen til fulde.

Cashmere er en af verdens lækreste uldkvaliteter. Den stammer fra tibetanske geder, der lever i det kolde Himalaya. Engang var cashmere forbeholdt de få, der havde råd til det særlige materiale, men i dag kan de fleste komme i nærheden af cashmere, der er gjort mere prismæssigt tilgængeligt. Kvaliteten er dog én og samme. Blød, varm og helt uimodståelig – perfekt til et tørklæde eller en lun cardigan i tidløst design, der hitter i årtier og holder mindst lige så længe.

Sorter efter
Vis per side
EA COPENHAGEN STRIK SORT

EA COPENHAGEN STRIK SORT

EA CARLA L. BLACK
EA COPENHAGEN cashmere strik top sort
Kvalitet: 100 % cashmere
Farve: Sort
Størrelse: 60 cm fra skuldersøm og til kant forneden 100 cm i brystmål i str. S
Detaljer:Flot, klassisk cashmere strik fra EA i lækker tynd kvalitet. Modellen har lille rund hals udskæring, og lukkes bagpå med en lille knap.Har påsat ærme. Har rå rulle kanter ved hal, ærmegab og forneden.
Vaskeanvisning: Håndvaskes
Størrelse: L, XL
2.099 DKK 1.259 DKK
Se mere
Fri fragt på alle ordrer
Levering på 1-2 dage
14 dages fuld returret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kom forrest i køen til vores nyeste tilbud og information om events og nyheder.