Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Søg
Filters

Robert Friedman

Robert Friedman

Design af skønne skjorter og feminine kjoler er blot noget af det, som Robert Friedman kan. De bløde og velvalgte kvalitetsmaterialer gør hver enkelt style helt uimodståelig, og mangler du nyt til garderoben denne sæson, er det helt oplagt at tage et kig på mulighederne fra Robert Friedman. Find dem her hos Butik Nille, og gør et godt køb i dag.

Hvem er Robert Friedman?

Robert Friedman-brandet har eksisteret siden 1977, hvor det blev grundlagt i Firenze i Italien. Robert Friedman kombinerer italiensk mode med amerikanske undertoner, og det er et fantastisk mix, der nu har tryllebundet kvinder verden over i mange år. Hvert design er gennemtænkt ned til mindste detalje, og det er ikke svært at se, at Robert Friedman er et brand, der virkelig har styr på sit håndværk, der er i en klasse helt for sig selv. Vi er meget glade for at forhandle de eftertragtede produkter, der hurtigt tager dig med storm og bliver til nye favoritter i klædeskabet. Vi glæder os i hvert fald til at se endnu mere fra Robert Friedmans hånd i fremtiden, og vi håber, at du har det på samme måde.   

Køb Robert Friedman-kjoler, Robert Friedman-skjorter med mere online

Uanset om du er til kjoler eller til skjorte og bukser – eller måske til en skøn blanding af begge dele – kan Robert Friedman sikre et friskt pust til din garderobe. Farvepaletten er simpel, men alligevel karakteristisk, og de enkelte styles kan nemt kombineres på kryds og tværs for at skabe et personligt look med masser af kant. Lad dig inspirere til dit næste køb fra Robert Friedman her, og vælg eksempelvis en Robert Friedman-kjole eller Robert Friedman-skjorte i et design, du ikke kan undvære hjemme i klædeskabet. Tøj fra Robert Friedman kan nydes igen og igen, og vi udvider løbende sortimentet med nye, spændende styles, der kan inspirere dig til dit næste outfit. 

Sorter efter
Vis per side
ROBERT FRIEDMAN SKJORTE HVID

ROBERT FRIEDMAN SKJORTE HVID

R.F. RIKA 01
Robert Friedman skjorte/jakke hvid
Kvalitet: 97 % bomuld, 3 % elasthan
Farve: Hvid
Størrelse: 60 cm fra skuldersøm til kant forneden. Brystmål 100 cm i str. S
Detaljer: Smuk, klassisk skjorte/jakke fra Robert Friedman i lækker bomulds kvalitet, Skjorten har lille flip og er gennem knappet ned foran. Har bred flæse ned foran, samt en stor påsat lomme. Har ombukket kant forneden, samt bred manchet.
Vaskeanvisning: 30 grader
Størrelse: M
1.699 DKK 1.019 DKK
Se mere
ROBERT FRIEDMAN SKJORTE TAFT AUBERGINE

ROBERT FRIEDMAN SKJORTE TAFT AUBERGINE

R.F. ZOE 25
Robert Friedman skjorte/jakke taft aubergine
Kvalitet: 100 % polyesther
Farve: Aubergine
Størrelse: 60 cm fra skuldersøm til kant forneden. Brystmål 110 cm i str. XS
Detaljer: Smuk, klassisk skjorte/jakke fra Robert Friedman i lækker taft kvalitet, Skjorten har kina krave og er gennem knappet ned foran. Har 2 skrå paspoleret lommer foran. Har rynker i bærestykke på ryg, hvilket gør at den får en lidt A-facon. Er 6 cm længere bag til. Størrelses svarende
Vaskeanvisning: 30 grader
Størrelse: XL
1.899 DKK 1.139 DKK
Se mere
ROBERT FRIEDMAN LANG KJOLE BLÅ

ROBERT FRIEDMAN LANG KJOLE BLÅ

R.F. LINDA 18
Robert Friedman lang kjole blå
Kvalitet: 86 % polyesther, 14 % elasthan
Farve:Mørkeblå
Størrelse: 125 cm fra skuldersøm til kant forneden. Brystmål 88 cm i str. S
Detaljer: Smuk, klassisk kjole fra Robert Friedman i lækker stretch kvalitet, Kjolen har rund halsudskæring, langt slankt ærme, samt 2 dybe slidser i sidesømmen. Lukkes bagpå med lynlås. Slank silhuette. Størrelses svarende
Vaskeanvisning: 30 grader
Størrelse: L
2.099 DKK 1.259 DKK
Se mere
Fri fragt på alle ordrer
Levering på 1-2 dage
14 dages fuld returret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kom forrest i køen til vores nyeste tilbud og information om events og nyheder.