Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Søg
Filters

O'TAY

O'tay

Der findes nærmest ikke noget bedre end lækker kvalitetsstrik. En Otay-strik er blød, lun og helt uimodståelig både på kolde vinterdage og på lyse sommeraftener, hvor det måske godt kan blive lidt køligt at sidde ude på terrassen. Strik fra O'tay findes i mange varianter, så tag dig god tid til at undersøge sortimentet her, og forkæl dig selv med O'tay-strik i gennemført design.

Hvem er O'tay?

Danske O'tay er skabt af mor og datter, Vivian og Stephanie, i 2019. Mor og datter havde længe talt om at starte et modebrand med fokus på affordable luxury op sammen, og med O'tay er drøm blevet til virkelighed. De forskellige styles er skabt med udgangspunkt i tidens aktuelle trends, men med øje for de skæve detaljer og det personlige twist, der gør tøj fra O'tay helt særligt. Særligt populært er O'tay-strik, der hurtigt bliver en favorit i klædeskabet på kølige dage året rundt, og har du først prøvet én O'tay-strik, bliver den næppe din sidste. Kvaliteten på tøj fra O'tay er ganske enkelt noget helt særligt, og du bør bestemt unde dig selv at gå på opdagelse i udvalget og vælge én eller flere spændende styles fra O'tay her.

Køb O'tay-strik og andre populære O'tay-styles online

O'tay er kendetegnet ved en kærlighed til det gode håndværk og en passion for at klæde sig flot og feminint på til enhver anledning. Tøj fra O'tay er meget alsidigt og kan styles på mange forskellige måder, uanset hvilket udtryk du er til. Materialerne er velvalgte med blandt andet flere O'tay-strik i 100 % cashmere. Meget mere eksklusivt bliver det ikke, og den luksuriøse følelse er bestemt heller ikke at fornægte, når du får dine nye styles fra O'tay hjem og tager dem i brug for første gang. Tøj fra O'tay skaber glæde i mange år, hvor det vil blive brugt igen og igen.

Er du vild med strik, finder du endnu flere spændende strikprodukter her.

Fri fragt på alle ordrer
Levering på 1-2 dage
14 dages fuld returret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kom forrest i køen til vores nyeste tilbud og information om events og nyheder.