• Gratis fragt

    Gratis fragt i Danmark

  • Levering 1 - 2 dage

    Levering 1-2 dage

  • 14 dages fortrydelsesret

    14 dages fortrydelsesret

Indkøbskurv - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

 
Return to Previous Page

SIKKERHED OG PERSONDATA

Ejeroplysninger:

Butik Nille
Skt. Clemens Stræde 14
8000 Århus C.

CVR: 20592907

Tlf.: 86 13 50 24

For at du kan handle via webshoppen hos Butik Nille har vi brug følgende oplysninger:

Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mail adresse

Butik Nille foretager udelukkende registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere ordren til dig.

Butik Nille behandler alle personoplysninger 100 % fortroligt, og i overensstemmelse med persondataloven.

Tilmeldingsoplysninger til Butik Nille nyhedsmail og "MIN KONTO" vil ligeledes kun blive anvendt internt. Disse oplysninger benytter vi ved ordrebehandling og markedsføring af vores produkter direkte til dig.

Som registreret hos Butik Nille har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Butik Nille via e-mail info@butiknille.dk.

Kreditkortoplysningerne sendes krypteret til NETS med en SSL forbindelse ( Secure Socket Layer ). Du kan kontrollere om du sender fra en sikker hjemmeside ved at se efter hængelås nederst i din browser.

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

1.6 Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Den dataansvarlige i forbindelse med Butik Nille cookies er Tommy Kling.

Vi benytter logstatistik, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Vi anvender logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet.

 

 



Denne side bruger cookies. Ved at fortsætte på denne side accepteres brugen af cookies. Læs mere her.
x